Navigatie

 

Ik ben Marlies 31 jaar jong, en ik heb mijn passie gevonden in het verzamelen van oude industriële, antieke meubels en allerlei andere stoere woonaccesoires.

Vanaf jongs af aan heb ik me ook altijd met interieurstyling bezig gehouden, vandaar dat is mijn droom aan het verwezelijken ben en sinds kort ben begonnen aan mijn opleiding voor interieurstylist!

Wij (mijn man Arend Kleijer en ik) zijn is 2013 begonnen met het maken van industriële meubels op maat, de combinatie met staal en hout bleek en groot succes te zijn. Omdat mijn man daarnaast nog een fulltime baan had werd het allemaal te druk, daarom hebben we besloten om met het maatwerk te stoppen en verder te gaan met unieke oude meubels en accessoires. We maken af en toe nog wel stoere meubels die we dan in onze webshop te koop aanbieden!  

Klant is altijd koning, wij vinden het dan ook heel belangrijk dat onze klanten tevreden zijn en doen daar dan ook alles aan! 

Wij doen ons best om de bestellingen zo snel mogelijk te verzenden, dit kan 2 a 3 dagen duren! (anders laten we het weten)

U kunt ons bereiken via de mail: info@stoerijzer.nl of op telefoonnummer: 06-43026431

 

© 2016 - 2018 Stoer IJzer | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel